Hva gjør vi?

Hva gjør vi?

Ingen bør kaste bort tid og penger på kjedelige sammenkomster. Vårt team har kunnskapen som kan gi ditt arrangement den beste kombinasjonen av atmosfære, mat og underholdning, både i inn- og utland.

Evento har tro på en totalopplevelse som tilfredsstiller alle sanser. Dette gjelder både for arrangement av konferanser, teambuilding, aktiviteter, bespisning, kulturelle innslag, sightseeing og mer.

Vår filosofi er enkel: dine lidenskaper, dine ambisjoner og dine mål er vår inspirasjon. Det er derfor vi gjør det vi gjør. Sammen med deg skal vi sørge for at nettopp ditt arrangement blir en suksess.

Følg oss gjerne på Facebook. Der legger vi ut bilder og informasjon fra vår hverdag.

Under har vi listet opp noe av det vi tilbyr:

Prosjektledelse

Vi har gjennomført mange hundre arrangementer for næringslivet siden oppstarten i 2007. Det er de mange små og store detaljene som teller. Vi vet å sette sammen ”bitene”, slik at totalen blir bra!

 

Lokaler og utstyr

Om dere har behov for et stort konferansehotell, et egnet spisested eller et utradisjonelt møterom. Vi har god oversikt og kan finne fasilitetene som passer nettopp for dere. Vi sørger også for å få på plass det som kreves av lyd, lys, scene, storskjerm, etc.

 

Underholdning og aktiviteter

Vi har formidlet nær sagt alle typer underholdning for både store og små anledninger. Vi kan skaffe alt fra profilerte ”superstjerner” til dyktige lokale artister. Vi samarbeider også med aktivitetsleverandører av nær sagt alle slag.

 

Transport

Gjennom gode samarbeidspartnere, bistår vi med personbefraktning både til land, vanns og i lufta med!

 

Deltakerhåndtering

Vi tilbyr fleksible elektroniske registreringsløsninger og administrerer deltakerinformasjon både før, under og etter arrangementet. Vi formidler også diverse betalingsløsninger dersom dette skulle være aktuelt.

 

Konferanseapplikasjon

Med en innovativ konferanseapp som fungerer på både smarttelefoner, nettbrett og PC/Mac har konferansedeltakerne full oversikt på program, foredragsholdere, deltakere og mye mer.

Utlandsturer

Evento har gjennomført turer til bl.a. København, Tallinn, Riga, Praha, Istanbul, Dublin, Reykjavik og Berlin