Tjenester

Evento har kunnskapen og kreativiteten som kan gi ditt arrangement den beste kombinasjonen av atmosfære, mat og underholdning, både i inn- og utland. Vi tror på en totalopplevelse som tilfredsstiller alle sanser. Dette gjelder både for arrangement av konferanser, teambuilding, aktiviteter, bespisning, kulturelle innslag, sightseeing og mer.

Vår filosofi er enkel: dine lidenskaper, dine ambisjoner og dine mål er vår inspirasjon. Sammen med deg skal vi sørge for at nettopp ditt arrangement blir en suksess.

Prosjektledelse

Et hvert prosjekt har en dedikert prosjektleder som tar prosjektet fra A til Å i kommunikasjon med oppdragsgiver.

Deltakerhåndtering

Vi tilbyr fleksible og moderne nettbaserte påmeldingstjenester og administrerer deltakerinformasjon både før, under og etter arrangementet.

Lokaler og utstyr

Vi har god oppdatert oversikt og kan finne fasilitetene som passer nettopp for dere. Vi sørger også for å få på plass det som kreves av lyd, lys, scene, storskjerm, etc.

Underholdning og aktiviteter

Vi formidler alle typer underholdning og aktiviteter for både store og små anledninger.

Vi har tilgang til det aller meste av artister og foredragsholdere tilpasset ditt event.

Transport

Gjennom gode samarbeidspartnere, bistår vi med å finne den mest optimale transportlogistikken av både små og store grupper.

Utlandsturer

Evento har gjennomført turer til bl.a. København, Tallinn, Riga, Praha, Istanbul, Dublin, Reykjavik, Berlin og Kroatia.

Julebord og juleunderholdning

Vi kan skreddersy ditt julebord etter eget ønske, eller du kan ta kontakt med oss for å melde deg på et av våre store julebordshow med mulighet for både julebord, show og overnatting inkludert.